Ban sobre el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal

 Durant la passada campanya electoral vaig prometre a tots els veïns i veïnes del poble que si ens fèieu costat a les urnes es realitzaria una consulta popular sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal .
 
Arribat ja el moment en que els treballs de redacció, les modificacions i les al·legacions han estat estudiades, i abans d’enviar el POUM a la Dir.  Gral. d’Urbanisme per la seva aprovació definitiva, el proper dia 9 de juny de 2013 es realitzarà la consulta popular sobre el P.O.U.M. 
 
Per part de l’Equip de Govern s’han triat quatre persones prou representatives per tal de dirigir i controlar aquesta consulta. Aquestes persones són :  Joan Gil, Jaume Múria, Pilar Valdivieso i Eduard Inglada.
 
Podran participar i votar tots els veïns i veïnes de Santa Fe que a la data de la consulta tinguin 16 anys complerts. El lloc de votació serà a les dependències municipals de 9,30 a 13,30 del matí. A les 14 hores un cop recomptades les butlletes de votació els responsables aixecaran acta de la votació que s’incorporarà a l’expedient del P.O.U.M.
 
Per tal de donar a conèixer les modificacions realitzades, les al·legacions rebudes, així com la seva resolució, el divendres dia 7 de juny a la sala del C.C.R. a les 21,30 hores es realitzarà un acte informatiu on es podran aclarir tots els dubtes i fer totes les preguntes que calguin sobre el tema. 
La consulta anirà sobre la següent afirmació :
 
Dono suport al projecte de P.O.U.M. que es  presentarà en el Ple Extraordinari del dia 12 de juny i que posteriorment s’enviarà a la Direcció General d’Urbanisme per a la seva valoració. 
 
Les paperetes i els sobres per votar SI ó NO es recolliran el mateix dia de la consulta en el lloc de votació. Per poder votar les persones s’hauran d’acreditar amb el DNI, Passaport o Carnet de Conduir. 
 
Les quatre persones encarregades de dirigir i controlar la votació podran prendre en qualsevol moment les decisions que calgui per tal que la votació esdevingui en èxit de participació. 
 
Finalment, com alcalde de Santa Fe, us vull animar a participar, tant en l’acte informatiu com en la mateixa votació. Santa Fe no pot estar sense planejament urbanístic i ara amb el vostre suport ho tirarem endavant, deixant clara quina és la voluntat dels veïns i veïnes de Santa Fe, un creixement esglaonat i controlat que no malmeti el nostre entorn i la nostra manera d’entendre la vida en un poble. 
 
L’alcalde
 
 
 
 
Jordi Rius i Cosialls 
 
 
  • Comparteix a
Darrera modificació: 03-06-13  a les  17:46