Els plens municipals en directe per Internet

Un dels reptes de l'actual Equip de Govern ha estat i és acostar les decisions i les informacions als ciutadans.
 
Fins ara, s'han fet reunions informatives de temes econòmics i sobre planejament urbanístic. També es va realitzar l'any passat la consulta sobre el POUM, un fet totalment inusual que buscava compartir  les decisions importants entre l'Equip de Govern i  la gent del poble.
 
En aquest seguit de mesures de participació iniciem ara una nova etapa per la qual els plens municipals es podran seguir en directe si us connecteu a la web de l'ajuntament www.santafepenedes.cat 
 
Posteriorment es penjaran uns resums de cada ple per tal que tingueu tota la informació tal i com ja s'està fent   amb els esdeveniments culturals del poble.
 
El proper ple ordinari es realitzarà el dimecres 5 de febrer de 2014 a les 20 hores. Els que vulgueu connectar-vos-hi heu d'entrar a la web de l'ajuntament i podreu veure el ple en directe.
 
La persona que portarà tot el tema tècnic és un veí de Santa Fe, en Xavi Jiménez, que ja realitza tasques per l'Ajuntament i ara ens ampliarà la seva col·laboració amb aquesta gravació i posterior resum. 
 
Esperem que gaudiu d'aquesta nova proposta que únicament busca apropar les informacions a la ciutadania per tal que aquestes siguin clares i sense interpretacions.
 
  • Comparteix a
Darrera modificació: 31-01-14  a les  16:39