Neteja del torrent

En el passat butlletí municipal us informàvem de que estàvem treballant en un projecte per tal de netejar el Torrent de Santa Fe de forma natural.

Aquest projecte és ja una realitat doncs durant el mes de febrer un ramat de cabres, propietat de l'Agrupació de Defensa Forestal de l'Alt Penedès-Garraf pasturarà per dintre el Torrent, en la zona entre Ca La Martra i la finca de la Casa Nova aproximadament.

Aquesta és una experiència pilot que estem desenvolupant entre l'ADF i l'Ajuntament i que a banda de ser natural i ecològica ens permetrà veure els resultats al moment i poder valorar la seva idoneïtat.

A banda, aquest projecte servirà per desenvolupar algun projecte de recerca a l'escola Les Moreres, i els nostres nens i nenes podran gaudir de la experiència i fer algun treball relatiu a això.

Us demanem màxima col·laboració a tots els veïns i veïnes per tal que aquesta experiència sigui un èxit, tant per la neteja del Torrent com pel ressò que donarà del nostre municipi com a pioner i innovador.
  • Comparteix a
Darrera modificació: 31-01-14  a les  16:38