Control de gossos i dels excrements en la via pública

Aquest Equip de Govern ha efectuat un gran esforç de temps i diners per tal de tenir el poble  "net i polit" .
 
Aquest esforç es veu malmès per dos temes que diferents veïns i veïnes ens han comentat i que cal que entre tots ho solucionem.
 
Per una banda diversos gossos amb amo volten pels carrers del poble, sense control i fent les seves defecacions allà on volen, sense que l'amo de l'animal ho vegi i no pugui recollir les mateixes. Us volem recordar que el Consell Comarcal disposa d'un servei de recollida d'animals i que la seva recuperació comporta pagar una taxa important  per l'amo del gos. 
 
Per altre banda, en general per tot el poble i en  especial a la zona dels Pins, hem observat que cada cop més hi han defecacions sense recollir, cosa que dóna molt mala imatge del nostre poble. Penseu que els Pins de Cal Ferret  és  una zona on  estem treballant per tal que sigui la nostra targeta de presentació envers les persones que ens visiten i que passegen pel municipi. A banda és molt important que els que hi vivim també ens hi trobem còmodes i puguem gaudir d'aquell espai sense el lamentable espectacle de les defecacions i la seva olor. 
 
Us agraïm per endavant  la vostra col•laboració per tal de seguir mantenint "net i polit" el nostre poble. 
 
  • Comparteix a
Darrera modificació: 31-01-14  a les  16:41